27 Ağustos 2009 Perşembe

TABATA BEŞİKTAŞ'TA


Gündüz saatlerinde Delgado'nun sözleşmesini ocak ayına kadar donduran Beşiktaş Tabata'ya imza attırdı.
Gelen ilk bilgilere göre 8 milyon euro civarında bir bonservis verilecekmiş. Ayrıca Tabata'ya 1.3 Milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalatılmış.

Dmytro Chyhrynskiy, Barcelona'da


2004–2009 sezonları arasında Shakhtar Donetsk'de 82 maçta forma giydi, 7 gol attı. Arada 2005'de Metalur'a kiralanmış, orada da 15 maçta 2 gol atmıştı. 1.90 boyunda.15 Miyon Euro karsılıgında artık Barcelonalı.

1 Ağustos 2009 Cumartesi

DEVAM

Uzun Bı aranın ardından blogda yazmaya devam kararı aldım.Ozellıkle yavas yavas avrupa kupaları maclarıyla bırlıkte sezonun baslamaya yakın olup hareketlenmesıyle bırlıkte footballpartayda yazmaya devam dıyorum.Umarım blog umdugu ılgıyı gorur.

ELANO İMZALADI


Galatasaray, İngiltere’nin Manchester City takımından transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Elano Blumer ile resmi sözleşme imzaladı.Dün akşam İstanbul’a gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçirilen Brezilya Milli Takımı’nın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Elano, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda düzenlenen törenle kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Çok sayıda medya mensubunun izlediği imza törenine kulüp futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Galatasaray ve Türk Milli Futbol Takımı’nın efsanevi isimlerinden Coşkun Özarı da katıldı.Elano, yeni sezonda terleteceği 9 numaralı Galatasaray formasını Coşkun Özarı’nın elinden alarak giyerken, gazetecilere poz verdi. Üstünel, Yalçındağ ve Özarı, sempatik hareketleriyle dikkati çeken Brezilyalı futbolcuyu kutladı.Bu arada, tesislerin önünde toplanan bir grup Galatasaraylı taraftar, Elano ve Üstünel lehine tezahürat yaptı. Brezilyalı futbolcu da taraftarların yanına giderek, selamladı.Elano ve Üstünel, imza töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.