6 Nisan 2009 Pazartesi

SABAHA KADAR EĞLENDİ GOLÜ ATTI KADRO DIŞI KALDI



Beşiktaş'ın, Eskişehir'e kiraladığı golcüsü Batuhan Karadeniz'in, Fenerbahçe maçı öncesinde kampı terkederek gece kulübüne gitmesine, mekanda bulunan Beşiktaşlı müşteriler ve güvenlik görevlilerinin tepki gösterdiği öğrenildi.

Şampiyonluk yarışında lideri takip eden Beşiktaş'ın taraftarları, Eskişehirsporlu golcünün Fenerbahçe maçı öncesi gece kulübünde görünce Rıza Çalımbay'a haber verdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe ile kritik sınav öncesi kulüpte eğlenen Batuhan'a sinirlenen Beşiktaşlılar'ın Batuhan'ı şikayet ettikleri bildirildi. Maçtan bir gün önce sabaha kadar eğlenen Batuhan'ın, Fenerbahçe'ye bir gol atması bile Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın sinirlerinin yatışmasına yetmedi. Çalımbay bu oyuncuyu süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıkladı. Öte yandan Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti ise bu oyuncuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Siyah - beyazlı yönetim bu konunun tamamen Eskişehirspor yönetimini ilgilendirdiği için Batuhan ile ilgili bir açıklamanın hoş olmayacağı yönünde görüş bildirdi.

Sabaha kadar eğlendi

İddialara göre Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a kiralık olan gelen 17 yaşındaki golcü futbolcu Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe maçından 2 gün önce Eskişehirspor'un İstanbul'da kamp yaptığı otelden ayrılıp arkadaşlarıyla birlikte bir gece kulübünde sabaha kadar eğlendi. Olayın duyulması üzerine Eskişehirspor Kulübü yönetimi harekete geçti.

Fenerbahçe'ye bir gol atan Bahuhan Karadeniz'in kamptan ayrılıp bir gece kulubünde eğlendiği yolundaki haberlerin kendilerine geldiğini belirten Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan konuyu araştırdıklarını söyledi. Kulüp olarak bu tür olaylara kesinliklikle taviz vermeyeceklerini ifade eden Zeydan şöyle konuştu:

"Fenerbahçe maçı öncesinde takımımız Kartal'da bir otelde kampa girdi. Kamp süresince hiç bir futbolcumuza dışarı çıkma izini verilmedi. Batuhan'ın gece gizlice kamptan ayrılarak bir eğlence merkezine gittiği yönünde haberler aldık. Kulüp olarak bu tür olaylara kesinlikle müsade etmeyiz. Hiçbir oyuncu Eskişehirspor Kulübü'nün üzerinde değildir. Oyuncu farkı gözetmeksizin kimseye taviz vermeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder