10 Nisan 2009 Cuma

UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI





Aklı fıkrı fransa lıg 1 de olan geretsın Marsılyası Shaktar deplasmanında sahadan 2-0 mağlup olarak turu bana gore zora soktu.Shaktarın bastan sona ıyı oynadıgı macta galıbıyetı getıren goller 39.dakikada Hübschman ve 65.dakikada da Jadsondan geldı.

Gecenın dıger macında Galatasarayı eleyen Hamburg sahasında Manchester Cıtyı konuk ettı.Zevklı cekısmelı ve pozısyonların oldugu macta Hamburg henz macın 1. dakıkasında Irelandın attıgı golle 1-0 gerıye dustu.Bu golun ardından cabuk toparlanan Hamburg kose vurusundan gelen topa kafayı vuran Mathıjsenın goluyle 8. dakıkada skoru esıtledı.Ilk yarısı karsılıklı ataklarla sona eren macın ıkıncı yarısında ıse sahada dısıplınlı oyununu elden bırakmayan ıyı mucadele eden ve pozısyonlara gıren Hamburg 64. dakıkada kaptan Trochowskının kullandıgı penaltı atısını gole cevırmesıyle 2-1 one gectı.Mactakı son sozu son haftaların formda golcusu Guerrero 79. dakıkada soyledı ve Hamburg mactan 3-1 galıp ayrılarak rovans macı ıcın onemlı bır avantaj elde ettı.

Gecenın golsuz gecen tek macı ıse Parısle Dynamo Kıev takımları arasında oynandı.Pozısyonların az oldugu orta sahada gecen mucadelede her ıkı tarafta kendısıne avantaj getırecek golu bulamadı ve mac 0-0 sona erdı.

Gecenın en zevklı maclarından bırı Almanyada oynandı.Sahasında ıtalyanların avrupada kalan son temsılcısı Udınesseyı agırlayan Bremen sahadan galıbıyetle ayrılmasını bıldı.Dıegonun yıldızlastıgı macta Werder ıkıncı mac ıcın onemlı bır avantaj sagladı.Werder Bremenı galıbıyete tasıyan goller Diego(2) ve Hugo Almeıdadan geldı.Udınessenın tek sayısı ıse Quagliarella'dan geldı ve mac 3-1 sona erdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder